COW LEATHER POWERBANK 10,000 MAH

COW LEATHER POWERBANK 10,000 MAH

HARGA ?

SABAR ..

BACA DULU ..

ANDA AKAN DAPAT JAWAPAN PADA HUJUNG PAGE


 POWERBANK ? 

Fakta : Hampir 89% rakyat Malaysia ( tak termasuk warga asing ) ADA smartphone dan tablet yang di usung ke sana ke mari setiap hari.

Nak selfie bergambar main game, time tuuuu lah phone battery buat hal ‘Kong’ habis !

tanya pula member untuk pinjam powerbank, nahhh POWER BANK cunn quality tahan lama aku kasi

Semahal dan secanggih mana pun smartphone awak, memang tetap tak kan dapat berfungsi kalau tiada kuasa bateri nya kan? Tujuan power bank ini hanyalah untuk menyelesaikan masalah besar anda tadi iaitu:


MASALAH KEHABISAN POWER BATTERY PHONE


Power Bank atau nak bahasa melayu baku: "penyimpan daya" ini adalah suatu alat yang di gunakan untuk mengecas smartphone atau tablet anda tanpa memerlukan soket dan mudah nak bawa kemana-mana. Ia di ibaratkan “extra battery” untuk phone korang.


MATERIAL KAMI ?


Product Capacity

10,000 mAh

Weight

152.6 g 

Shell material

ABS (HIGH IMPACT) + PC anti-flaming + Genuine Cow Leather

Recycling Times

More than 500 times

Output voltage & current

5V at 2A    

Input voltage & current

5V at 1A

Packaging

Box in Woody, Organic, Simple and Natural Look

Size

127 mm (tinggi), 72.5 mm (lebar) radius

Battery Quantity

1 Pieces + Free Gift

Battery type

Li - Polymer 

Color

Camel / Brown



BEZA DPARK DENGAN POWERBANK LAIN ?

 " JUM KAMI BONGKAR DALAM BENTUK SOALAN "


Kami menggunakan Li-Polymer: Apa beza dengan Li-Thium ?

Li-thium mempunyai saiz dan ukuran yang TETAP
Li-Polymer adalah FLEXIBLE. Boleh di bentuk mengikut model power bank.
Li-thium akan menghasilkan lebih HABA
Li-Polymer kurang hasilkan HABA menjadikan Li-Polymer lebih SELAMAT.
Li-thium lebih MURAH
Li-Polymer MAHAL sedikit, sebab itu lah ada model power bank yang di jual lebih murah DAN kami menjual dengan harga yang BERPATUTAN QUALITY.
Li-thium mempunyai kebocoran kuasa yang tinggi. Maknanya anda perlu lebih kerap mengecas power bank dari battery Li-thium berbanding Li-Polymer
Li-Polymer mempunyai KETAHANAN bateri yang TINGGI berbanding Li-thium.

Contoh mudah untuk bateri Li-thium adalah bateri yang kita pakai seharian : Macam bateri Energizer.

Kualiti kulit ?

Kukuh | Kasar | Tebal

Dengar 3 perkataan ni macam tak berapa nak menarik kan ? Untuk pengetahuan awak, kami menggunakan kualiti kulit cowhide yang tinggi. Kilang yang terpilih dan service yang tip top menjaga kualiti proses rawatan yang teliti.

Ketahanan kulit yang tinggi, tahan api lasak, texture kulit yang tidak seragam bukan seperti leather tiruan, character kulit kami yang outstanding, dan selesa untuk grip pegang bawa berjalan bersama. Sebab itu harga agak berpatutan dengan kulit yang dilaburkan. MUDAH dijaga !

Bagaimana dengan performance ?

Powerbank ni datang dengan mechanism auto-reset sama-sama datang dengan perlindungan dari litar pintas dan voltan lebih. Makusdnya powerbank ni monitor output current dan jika terlebih, secara automatic terus cut-off current flow. Funtion ni sangat membantu kepada semuau pengguna ! dan kami implement 9 Multi-high Compound Protection Technology Safety.

Berapa lama tempoh masa untuk cas penuh power bank ?

Bergantung kepada size mAh. Capacity powerbank kami adalah 10,000 mAh, jadi ambil masa yang panjang untuk mengecas penuh dan dengan auto-cut-off overcharge safety yang kami implement, TIDAK menjadi masalah jika anda tinggalkan powerbank untuk dicas.

Tips kami: guna charger original yang kami berikan, akan penuh lebih cepat berbanding menggunakan USB dari laptop/computer anda.

Adakah benar yang branded power bank takkan meletup dan OEM power bank akan meletup?

      Secara jujurnya, segala jenis bateri di dunia ini ada chance untuk meletup jika di gunakan dengan cara yang salah. Walaupun bateri biasa yang kita selalu guna dan yang beli di pasaraya tempatan pun boleh meletup. Tapi, potensi untuk power bank KAMI untuk MELETUP adalah hampir 0%. Kami YAKIN kerana ada Warranty dan Guarantee selepas pembayaran.


      " POST ISNIN DAN KHAMIS ! "

      READY STOCKS !

      HARGA PASARAN RM229

      KEPADA 100 CUSTOMER PERTAMA SAHAJA MENDAPAT HARGA ISTIMEWA

      KEMUDIAN AKAN DINAIKKAN HARGA SEPERTI BIASA


       RM115 SAHAJA 

      SAVE RM114 TERMASUK FREE POSTAGE !!


      Merujuk peraturan yang terkandung di dalam peraturan barangan berbahaya ( Dangerous Goods Regulations ) terbitan International Air Transport Association ( IATA ), Pos Malaysia Berhad tidak boleh mengendalikan item berbahaya di dalam MEL UDARA, BUNGKUSAN UDARA dan EMS

      Larangan ini hanya berkuat kuasa untuk penghantaran melalui udara sahaja (Semenajung ke Sabah Sarawak ataupun luar Semenanjung).


       FEEDBACK PEMBELI 

      







       " JAMINAN ? "


      JANJI KAMI PADA ANDA !


      6 MONTHS WARRANTY

      TUKAR BARU SEKIRANYA ADA MASALAH KEROSAKAN DARIPADA COMPARTMENT DALAMAN

      TERTAKLUK PADA TERMA DAN SYARAT !

      RESIT ORIGINAL PEMBELIAN + WARRANTY AKAN DIBERIKAN SEKALI BERSAMA PACKAGING TERUS KE RUMAH ANDA

      SEBARANG PERTANYAAN ATAU PENGESAHAN PEMBELIAN BOLEH WHATSAPP:

      (+6) 012 6470 600

      (+6) 011 1025 0905



      CARA BAYARAN

      1. Online : cimbclick // maybank2u

      2. COD : Malam Sahaja

      # selepas pembayaran, screenshot dan whatsapp salah satu number tertera serta berikan butiran untuk postage nanti


      RELEASE PADA 13/9/2017


      Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

      Ruangan yang wajib diisi

      BUTIRAN PEMBELIAN

      Produk Kuantiti Harga (RM)
      Dpark Powerbank Cow leather 10,000 mAh
      Back Iphone Skin Cow Leather
      Iphone Casing Wool Drop with Card Slots
      JUMLAH
      JUMLAH KESELURUHAN (RM)
      Caj Pengendalian (RM)

      KAEDAH PEMBAYARAN

      Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

      Sila lakukan bayaran berjumlah RM115 ke akaun bank pilihan anda di bawah.

      • Anda mesti memasukkan emel dpark.hq@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
      • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai dan whatsapp ke 0126470600 untuk pengesahan.
      PenamaFahim Fahmi
      No. Akaun7004595187
      Buka CIMB Clicks  
      PenamaDPARK
      No. Akaun562188325323
      Buka Maybank2u  

      BUTIRAN PELANGGAN

      Log Masuk atau


      PENGESAHAN